Het ProeflokaaL

 

Helaas is het niet meer mogelijk om voor de decembermaand te reserveren bij Het Proeflokaal. 

 

U bent van harte welkom in het café op de aangegeven openingsdagen, wij hebben momenteel enkel het café gedeelte beschikbaar wegens een grootschalig personeelsgebrek. Tijdens quiz & bingo avonden hebben wij geen plek voor reguliere gasten helaas. Wij zijn dan gereserveerd voor dit evenement. 


 

 


 

 Lekker borrelen

 Uw feest in Het Proeflokaal

Gezellig met z'n tweetjes een drankje doen of met de hele vriendengroep  biertjes proeven? U bent bij ons aan het juiste adres!

Naast onze taps, kunnen wij ook alle bieren uit de Vinotake schenken in het Proeflokaal. U heeft dus keus uit meer dan 500 verschillende bieren!

Liever wijn? Geen probleem. U kunt kiezen tussen verschillende soorten kwaliteitswijn per glas. Vanuit de Vinotake kunnen we ook honderden wijnen schenken. Deze wijnen zijn uitsluitend per fles te bestellen.

Warme dranken, frisdranken, likeuren, whisky's en andere distillaten staan ook allemaal op onze drankkaart.HELAAS KUNNEN WIJ MOMENTEEL GEEN FEESTEN ORGANISEREN IN HET PROEFLOKAAL.

Proeverijen

Wegens de sluiting van het café is het niet meer mogelijk om een proeverij te organiseren bij Het Proeflokaal. Heeft u nog een cadeaubon voor een proeverij geen zorgen! Tot het einde van het jaar kunt u het volledige bedrag nog besteden bij zowel De Vinotake als bij Het Proeflokaal. De Plastic cadeaukaarten zijn nog tot en met 30 december 2023 te besteden in Slijterij De Langstraat. Blijven er nog vragen over of zijn er onduidelijkheden? Neemt u gerust contact met ons op via het contact formulier, wij beantwoorden u vragen graag. 


Activiteitenagenda

Er zijn momenteel geen berichten.
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info